(iOS) Cooking Sizzle: Master Chef įsilaužimo žaidimas (begalinis auksas)
Mar 17, 2022 3:15:02 GMT -5
Post by giemadconetpi on Mar 17, 2022 3:15:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įsilaužimo žaidimas (begalinis auksas) ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Puikus žaidimas... patinka viskas jame.. jokių papildomų skelbimų ar nieko... jie jums rodys skelbimus tik tada, kai to norėsite... patiko!
Man patinka žaidimas, nes galiu patiekti maistą
Viskas gerai, bet darosi sunku PER anksti
Tai geras žaidimas, tačiau įrangos ir maisto produktų atnaujinimas yra gana brangus
Įdomus žaidimas ir patinkanti šio žaidimo grafika.
Žaidimas sustoja!
Šis žaidimas yra pats blogiausias, jo grafika gera, bet žaidimo ne, neatsisiųskite žaidimo, jūs tik sugadinsite savo MB
Tai iššūkis ir man tai patinka
Labai įdomu tokiu lygiu, koks esu dabar
Man patinka šis žaidimas, bet dabar. Pašalinkite tai, nes tai yra sudėtingas lygis. Pagalbos rankos nėra. Visiems reikia pinigų. Be pinigų jūs negalite išvalyti jokio lygio. Tai nėra gerai žaidėjui. Tolygiai, kai reikia pridėti vieną žaidėją, po kelių paspaudimų.....pridėti nėra. Bet po kiekvienos fazės automatiškai paleidžiama viena reklama. Keista Norite užsidirbti pigiai. Taigi pašalinu šį žaidimą, kaip ir kitą žaidimą, suteikiu vieną galimybę žaidėjui žaisti šį žaidimą. Arba pabandykite teisingai užbaigti žaidimą Sukčiavimas
Cooking Sizzle: Master Chef სიმულაცია ibb
Tai geras žaidimas, kai tik praleidžiate laiką.
Cooking Sizzle: Master Chef Simulation cvwz
Dar nežiūrėjau į grynųjų pinigų dalį,
Baisus žaidimas. Nemanau, kad peržengiau 7 vietą, kol jie nenorėjo, kad pirkčiau. Negaiškite savo laiko, jie godo mišrūnus
Žaidžiu tik pirmąjį lygį, o žaidimas tiesiog pašalinamas pats.
Juokingi žaidimai...Labai noriu šio žaidimo, mažinančio stresą
Nuostabu, kad tai gerai❤
Jeux de fille a jouer .
Šiame žaidime yra tiek daug labai gerų žaidimų, todėl atsisiųskite šį žaidimą ir skiriu vienintelę 4 žvaigždutę ⭐, todėl ačiū, atsisiųskite žaidimą ir tiek daug sunkaus ir labai lengvo ačiū gaminimo žaidimo, ačiū, kad sužinojote mano komentarą, labai ačiū ir labas ir ačiū
Cooking Sizzle: Master Chef Szimulációs játékok yjsu
Siaubinga! Neįmanoma išjungti garsų
Super žaidimas man patinka 👍
Baisu, kad jis visada sustingęs ir atrodo tikrai gražus žaidimas, BET TAI VISAI NE 😤
Virtuvės prietaisus reikia pirkti per dažnai per anksti ir už per didelius pinigus. Ištrinu. Niekada net negavau 2-ojo restorano. Jei galėčiau skirti mažiau nei 1 žvaigždutę, norėčiau.
Programa yra nuostabi ir verčia kažkieno mintis būti greitu ir aštriu, šiek tiek sudėtinga, o aš iškelsiu konkurencingą kaimynystėje esantį kofeiną
Žaidimas yra spalvingas ir gražus, man tiesiog patinka žaidimas😉😉😊😊
Magica.io - Battle Royale Action dyym
Cooking Sizzle: Master Chef Simulation xte
Patinka žaidimas, bet tampa per sunkus per greitai. Ką tik patekau į 2 restoraną ir negaliu išlaikyti 3 lygio, nes neuždirbu pakankamai, kad galėčiau atnaujinti. Žmonės užsako 2 vienu metu, bet keptuvė, nuo kurios pradedate, yra tokia lėta, kad arba pritrūksta laiko, arba jie supyksta ir išeina. Ir jūs negalite žaisti lygių iš pirmojo restorano, kad užsidirbtumėte pinigų. Atsiprašau, bet dėl to žaidimas man nenaudingas. Pašalinta.
Gražus žaidimas, bet spaudimas per didelis
Geras žaidimas kol kas
Kai kurios problemos su visais šiais gaminimo žaidimais, jūs negalite žaisti ilgai ir esate priversti pašalinti, nes negalite patekti į kitą lygį! Nustokite žaisti, kad būtų neįmanoma žaisti.
Puiku
Man tai labai patinka
Geriausias ir šauniausias, ir man tai patinka
Per sunku užsidirbti monetų
Žaidimas yra gana įdomus, bet vienintelė problema, kurią radau, yra lėtumas
Viskas gerai, bet žaidimas šiek tiek lėtas